Vés al contingut

Nou procediment de preinscripció als monogràfics

22 juny 2023
dibuix artistic
Enguany el funcionament per a la preinscripció als cursos monogràfics de l'EADTarragona presenta novetats 

Els cursos monogràfics tenen com a objectiu aprofundir en diverses disciplines artístiques o, en el cas del curs preparatori a les proves d’accés  es repassen aspectes artístics, conceptuals, creatius, creatius i tècnics que es demanen en les proves d’accés als cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny. 

La publicació de l'oferta de places disponibles serà el 30 de juny de 2023 i a partir del dia 10 de juliol i fins el dia 21 de juliol s'obre el termini de preinscripció, la qual es podrà fer de forma telemàtica o presencial:

Les preinscripcions quedaran registrades i electrònicament s'assignarà plaça per ordre del registre del formulari de preinscripció on-line (dia i hora), fins a completar les places.

Quan les places quedin exhaurides, les preinscripcions sense plaça quedaran inscrites a la llista d’espera i la persona interessada rebrà un missatge informant-lo de que la seva inscripció queda en llista d’espera. En el cas de places vacants es cobriran per rigorós ordre de registre de les inscripcions realitzades a través del formulari de preinscripció on-line que hagin quedat en la llista d’espera.

La publicació de la llista de persones admeses se sabrà el proper dia 24 de juliol de 2023 així com també el llistat d'espera per si hi haguès places vacants.