Vés al contingut

Borsa de treball

L'escola contacta amb empreses del territori que, de forma regular i professional, s'interessen per l'alumnat del centre

Què és?

La Borsa de Treball és un servei de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona per tal de posar en contacte els exalumnes del centre (que estan buscant feina com a professionals dins de l'àmbit dels seus estudis a l'escola) amb aquelles empreses, institucions i professionals que comuniquen ofertes de feina a l'escola.

L'EADT compta amb un llistat extens d'empreses relacionades amb els set cicles que s'ofereixen al centre; empreses que necessiten especialistes en animació, disseny web i/o d'aplicacions per a mòbil, il·lustrados/es, fotògrafs/es, dissenyadors/es gràfics/es, artistes pintors/es i joiers/es artesans.

Inscripció a la borsa de treball

Es poden inscriure a la borsa de treball els alumnes d'estudis oficials que ja estiguin en possessió del títol. També es podran inscriure els alumnes que estiguin cursant projecte final o integrat (i que, per tant, hagin finalitzat la totalitat o la majoria de les assignatures del cicle formatiu).

Aquells alumnes que vulguin inscriure's a la borsa de treball ho poden fer a enviant un correu-e a la secretaria del centre: sec.eadt@dipta.cat

Funcionament i protocol del servei

Quan l'Escola rep una oferta de treball, aquesta es comunica als exalumnes inscrits via correu electrònic.

Aquelles empreses que vulguin enviar una oferta laboral a la borsa de treball ho poden fer a enviant un correu-e a la secretaria del centre: sec.eadt@dipta.cat

Aquelles ofertes que es consideren improcedents no es comuniquen atenent criteris com:

  • - L'oferta sembla discriminatòria de forma injustificada (s'adreça injustificadament només a dones o homes, només a alumnes d'un determinat origen geogràfic, etc.)
  • - L'oferta implica menystenir injustificadament els perfils professionals que formem a l'escola (assignant tasques molt per sobre o molt per sota del perfil professional demandat, o amb una retribució manifestament insuficient, etc.)

En cap cas l'Escola facilitarà a les empreses les dades personals dels nostres alumnes o exalumnes (tractant de respectar la privacitat dels alumnes i les mesures de protecció de dades de caràcter personal previstes per la Llei Orgànica 15/1999).

L'Escola comunica als alumnes les ofertes de treball i són els alumnes els que es posen en contacte amb les empreses facilitant-los les seves dades i currículum.

El servei de la Borsa de Treball no participa en el procés de selecció dels aspirants a un lloc de treball. En aquest sentit, l'Escola no comunica l'oferta de treball a l'alumne/a que millor es pugui adequar a un lloc de treball, sinó a tots aquells alumnes que compleixen els requisits mínims.

De forma general, els alumnes reben comunicacions de la borsa de treball en els dotze mesos següents al moment en què s'inscriuen en el servei. Passada aquesta data, es dóna prioritat als alumnes inscrits més recentment.