Vés al contingut

Estudiar a l'EADT

Els ensenyaments artístics proporcionen a l'alumnat una formació artística de qualitat i garanteixen la qualificació dels futurs professionals de les arts plàstiques i el disseny.
estudiar_eadt

L'EADT és un centre de prestigi que forma futurs professionals de l'Art i el Disseny i que ofereix set especialitats a través dels seus cicles formatius de grau superior

L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona imparteix estudis oficials reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat d'un total de set especialitats d'Art i Disseny, a través dels Cicles Formatius de Grau Superior que s'imparteixen al centre. També s'hi poden realitzar cursos monogràfics sobre determinades modalitats artístiques.

Què estudiar a l'EADT

Les persones interessades a estudiar a l'Escola poden cursar algun dels  Cicles Formatius de Grau Superior d'arts plàstiques i disseny que imparteix el centre. 

Els Cicles Formatius de Grau Superior ofereixen formació professional en l’àmbit de les arts plàstiques, dels oficis artístics i del disseny, i capaciten per a la incorporació al mercat laboral en una professió concreta. Tenen una durada d’entre 1.800 i 2.000 hores, repartides en dos cursos. Una part d'aquestes hores es destina a la formació en un centre educatiu i una altra, a la pràctica en centres de treball. Amb la superació d'un cicle de grau superior s'obté el títol de tècnic superior d'arts plàstiques i disseny en l'especialitat corresponent: Joieria artísticaArts aplicades al murFotografiaGràfica publicitariaIl·lustracióAnimació i Gràfica interactiva.

L'Escola ofereix, a més,  els següents cursos monogràfics de determinades modalitats amb durada mé curta i horari flexible: Dibuix artístic, Crear des dels sentits, Gravat i Ceràmica

El centre també ofereix el curs oficial de preparació per a les proves d'accés dirigit a aquelles persones que  volen accedir als Cicles Formatius de Grau Superior en Arts Plàstiques i Disseny i que es vulguin preparar per a les proves obligatòries per cursar aquest estudis com a nou alumne en els casos que així és requereix.

Com accedir als estudis

Les persones que volen accedir a Cicles Formatius de Grau Superior d'arts plàstiques i disseny han de superar les proves d'accés que convoca el centre, que contemplen una part comuna i una altra d'específica.

Els futurs alumnes que tenen el títol de batxillerat , o un títol equivalent ,només han de fer la part específica de la prova.
Les persones que no tenen el títol de batxillerat han de fer les dues parts de la prova.  En aquest cas, els requisits són:

Tenir més de 19 anys o que els compleixen durant l'any en curs
Tenir més de 18 anys i disposar d'un títol de tècnic o tècnica d'un cicle de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny o de formació professional d'una família equivalent.

Els futurs alumnes poden conèixer les taxes, la disponibilitat de beques i la tramitació necessària per realitzar les corresponent sol·licituds, així com obtenir infomració sobre la presincripció i matrícula adreçant-se a la Secretaria del centre  i a través de l'apartat Gestió Acadèmica d'aquest lloc.