Vés al contingut

COL·LABORACIÓ AMB L'ESCOLA DR. ALBERICH I CASAS DE REUS

  • Publicat: 11/05/2023

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus col·labora en el programa AraArt impulsat pel Departament d'Educació en col·laboració amb l'Escola Doctor Alberich i Casas de Reus. Aquest programa d'innovació pedagògica pretén fomentar i posar en valor els projectes artístics que es porten a terme en el si d'un centre d'educació infantil, primària o secundària, en col·laboració amb una escola artística, un equipament cultural, o institucions, entitats i associacions artístiques, per promoure l'equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l'alumnat participant.

El programa d’innovació "araArt" promou la transformació dels centres educatius a partir de les arts.

ls objectius del Programa d'innovació pedagògica "araArt" són:

  • Potenciar les arts per millorar les capacitats i les competències bàsiques de l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària, i contribuir a estructurar el seu pensament.
  • Generar situacions d'aprenentatge vinculades a les arts que afavoreixin l'aprenentatge de l'alumnat, tot atenent la diversitat i fomentant la inclusió.
  • Promoure l'obertura i les aliances dels centres amb l'entorn i contribuir a desenvolupar estratègies de projecció externa.
  • Fomentar el gust per les arts entre la comunitat educativa i aportar futur públic per a les arts i la cultura.
  • Generar oportunitats per detectar i promoure el talent en l'àmbit de les arts tot atenent la diversitat.
  • Contribuir a la formació del professorat a través de la col·laboració dels mestres i professors del sistema educatiu amb el professorat dels ensenyaments artístics i els professionals de l'àmbit de les arts.
  • Generar espais de treball en xarxa entre els centres educatius.

El divendres 5 de maig a l'EADR es va dur a terme l'exposició Per Amor a l'Art fruit del resultat dels diferents tallers treballats a l'escola Doctor Alberich i Casas. En el muntatge expositiu hi van trebalar professors i alumnes de l'Escola d'Art i també es va poder veure un audiovisual fet per l'alumnat d'Infografia 3D amb el professor Yuri Español al cap davant on es mostra com ha sigut la col·laboració a través dels i les protagonistes del projecte.

La mostra es podrà veure fins a finals de maig.

Cartell Exposició Per Amor a l'Art
Cartell Exposició Per Amor a l'Art