Vés al contingut

Les Jornades Yazoo tenen la finalitat d'apropar als alumnes i a tot aquell interessat en l'art i la creació al món del disseny durant un cicle de conferències celebrats anualment a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus.

Enguany arriben a la 19a edició. Aquesta cita és una de les activitats claus del calendari anual de l'Escola. En el seu inici es van crear com a jornades dedicades al disseny d'Interiorisme. Coincidint amb l'entrada dels dos cicles d'audiovisuals: Infografia 3D i Videojocs, es van diversificar en dos vessants: per una banda, les vinculades al món del disseny audiovisual (disseny, creació de videojocs, animació...,) i de l'altra, al món del disseny d'espais (interiorisme, arquitectura i arquitectura efímera).
Així doncs, les Jornades Yazoo responen a la doble vocació de la nostra escola, de formar l'alumnat i de dotar-los d'eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. Any rere any aquesta trobada agafa més revolada i cada vegada més, públic d'altres escoles i col·lectius s'uneixen a aquesta iniciativa; les jornades Yazoo s'obren així a tot el públic amb la voluntat de fer extensiva l'activitat i el coneixement que genera l'escola a tota la ciutadania.

YAZOO 2021

YAZOO 2020

YAZOO 2019

YAZOO 2018

YAZOO 2017

YAZOO 2016

Media