Vés al contingut

L'escola participa a Lluèrnia, festival de la llum i el foc d'Olot

  • Publicat: 20/11/2022

Aquest projecte titulat “Volk”, és el resultat d’un exercici pràctic realitzat amb els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus. Es tracta d’un treball fet a les assignatures de Fonaments i Projectes de segon dins el Cicle Formatiu d’Arquitectura Efímera. Està tutoritzat pels professors Lídia Porcar i Nacho Álvarez. 

S’ha plantejat un treball molt obert amb la voluntat d’explorar les propietats plàstiques de la llum i el foc. 

La instal·lació consistia en una estructura de ferro recoberta per una corda especial de kevlar. Es preparava tot plegat amb productes especials per aguantar millor el foc i així durés més l’encesa. Finalment, tota l’estructura quedava recoberta de foc creant formes abstractes i sinuoses al ritme de l’aire. 

Va ser una instal·lació molt interessant i va tindre una molt bona rebuda per part del públic, un exercici pedagògic, ja que es van haver de prendre decisions en funció del que precisava la instal·lació i els ritmes del festival. 

Tan el professorat com l’alumnat vam tindre temps de veure la resta d’instal·lacions que formaven part del festisval, llum, foc i ritmes que ens obren la ment i donen peu al debat i la reflexió.

Festival de la llum i el foc d'Olot
Festival de la llum i el foc d'Olot