Vés al contingut

EXPOSICIÓ I CONFERÈNCIA XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA

  • Publicat: 11/01/2023

Del 24 de gener de 2023 fins al 24 de febrer de 2023 es podrà visitar l'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA que mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès). Es podrà veure a l'Espai Llimoner de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus. A més a més, el dijous 9 de febrer a les 19 h de la tarda hi haurà una conferència d'aquesta exposició itinerant amb la intervenció de Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del col·legi d'Arquitectes de Catalunya, i de Núria Salvadó, arquitecta de "Ca La Closa, una casa de dos refugis" de la Morera de Montsant, una obra premiada en la categoria d'edificis de nova planta d'ús privat.

Enguany de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d'elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

EXPOSICIÓ I CONFERÈNCIA XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
EXPOSICIÓ I CONFERÈNCIA XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA