Vés al contingut

YOUTH BOX – YOUTH HOSTEL, MAITE PUEY

 

El projecte es basa en la recuperació de l’antiga fàbrica del vapor vell de Reus, convertint-la en un YOUTH-HOSTEL. Respectant l’espai existent i complint el programa necessari. Els Youth Hostel i els Hotel Boutique són dues tendències relativament noves. Així com el primer intent de recuperar antics edificis amb encant i fugir del clàssic hotel comercial. En aquest cas es tracta de modernitzar l’antic concepte d’alberg. Va adreçat a un públic jove de 16 - 30 anys que opta per dormir en un espai compartit a canvi d’unt preu més reduït i assequible.

El projecte es basa en la idea de caixa com a contenidor, la qual permet que al seu interior hi passi un seguit de successos.

Partint de la base de què un edifici és un contenidor / caixa formada per sis cares, construïda per albergar diferents activitats humanes, entre d'altres. I amb la premisa de respectar l'estructura.  Per tant, és una caixa que conté una altra caixa que a la vegada serveix de nucli per distribuir i organitzar les vivències. (espai polivalent)