Cultura

Jornada #CreacióDipta

  • Agenda cultural
  • Què: Jornada #CreacióDipta
  • On: Auditori Diputació
  • Quan: 2 juny 2022
  • Hora: De 10:00 h a 13:30 h
  • Publicat17/05/2022

El proper dia 2 de juny, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc, a l'Auditori Diputació, #CreacióDipta, la I Jornada per a Professionals de la Cultura de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Amb aquesta jornada, la Diputació té l'objectiu de propiciar un espai de trobada de les persones i empreses que es dediquen professionalment a la cultura, per facilitar l'intercanvi d'idees i d'informar sobre els serveis que oferim al vostre sector.

PROGRAMA PREVIST

.De 10 a 11.20 h. Benvinguda de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i presentació de les accions que la institució du a terme per al sector dels professionals de la cultura, a càrrec de Joan Josep Garcia Rodríguez, diputat de Cultura, i de Pilar Casas, cap de l'Àrea del Servei d'Assistència al Ciutadà. S'informarà, entre d'altres aspectes, dels detalls de la nova convocatòria per a microempreses i treballadors/es autònoms/es de la demarcació de Tarragona.

.D'11.20 a 12 h. Descans i intercanvi

.De 12 a 13.30 h. Taula rodona "Pulsió creativa al territori", que comptarà amb la participació dels creadors i creadores Pepa Plana, Roberto Olivan, Santi Valldepérez, Alfredo Panebianco, José Antonio Muñiz i Aida Bañeres, que compartiran visions sobre el fet creatiu a les nostres comarques.

L'acte serà conduït per la periodista Laura Vives.

 

INSCRIPCIONS

Per inscriure-us a la jornada, només cal que envieu un correu electrònic a creaciocultura@dipta.cat, indicant-hi el nom i cognoms de les persones que hi assistireu.

Jornada #CreacióDipta
Jornada #CreacióDipta