La Diputació

Política de galetes

RGPD

Índex de continguts

 1. Política de galetes
 2. Què és una galeta i per a què serveix?
 3. Quin tipus de galetes utilitza la Diputació de Tarragona?
 4. Tipus de galetes segons el seu venciment
 5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?
 6. Qui fa servir les galetes de la Diputació de Tarragona?
 7. Google Analytics
 8. Consentiment
 9. Galetes de llocs web de tercers

Canviar preferències1. Política de galetes

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i del Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem sobre l’ús de galetes als webs de la Diputació de Tarragona.

2. Què és una galeta i per a què serveix?

Una galeta, o cookie, en anglès, és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador o dispositiu mòbil en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari. Per aquest motiu, són imprescindibles per accedir a serveis en què l’usuari s’ha d’identificar, com al correu web o la gestió dels blocs.

3. Quin tipus de galetes utilitza la Diputació de Tarragona?

 • Galetes tècniques. Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través dels nostres llocs web i l’ús de les diferents opcions o serveis que hi hagi continguts, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, respondre enquestes, valorar actes de l’agenda, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Galetes de personalització. Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
 • Galetes d’anàlisi. Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim. Amb aquesta finalitat, la Diputació de Tarragona utilitza Google Analytics, un servei d’estadístiques web ofert gratuïtament per Google.

4. Tipus de galetes segons el seu venciment

Les galetes utilitzades per la Diputació de Tarragona poden tenir els tipus de venciment següents:

 • De sessió. Amb venciment quan l’usuari surt de la sessió.
 • De servei. Relacionades amb algun servei personalitzat dins del lloc web, amb venciment inferior a 24 hores.
 • Persistents. Queden permanentment instal·lades al navegador de l’usuari i són activades cada vegada que visita el lloc web, sempre que no se’n desactivi l’ús.

5. Com es pot eliminar i desactivar l’ús de les galetes?

Per permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip, heu d’accedir a les opcions de configuració del navegador amb el qual accediu al web.

A través dels següents enllaços podeu trobar més informació per a cadascun dels principals navegadors:

Si voleu retirar en qualsevol moment el vostre consentiment relacionat amb aquesta política de galetes, haureu d’eliminar les que estiguin emmagatzemades a través dels ajustaments i les configuracions del vostre navegador d’Internet.

Per ampliar la informació sobre com podeu gestionar les galetes, podeu visitar el web

6. Qui fa servir les galetes de la Diputació de Tarragona?

La informació obtinguda per les galetes és tractada únicament per la Diputació de Tarragona. Tot i això, cal tenir present que la Diputació de Tarragona utilitza galetes de tercers, i que la informació que es recull a través d’aquestes queda allotjada en servidors externs a la Diputació de Tarragona. Aquest és el cas de les dades recollides per Google Analytics.

7. Google Analytics

Aquest servei d’anàlisi web és prestat per la companyia nord-americana Google, Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043). La informació que genera la galeta relativa a l’ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP) serà directament enviada i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista d’ús del nostre lloc web, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la vostra adreça IP amb qualsevol altra dada de què disposi.

En el cas que vulgueu evitar que Google Analytics reculli informació durant la vostra navegació, podeu deshabilitar l’ús de galetes (vegeu l’apartat anterior) o instal·lar-vos un complement per al navegador dissenyat per la mateixa companyia per inhabilitar la recollida d’informació.

8. Consentiment

Una vegada estigueu informats sobre la nostra política de galetes, si continueu navegant entendrem que accepteu l’ús de galetes, tant pròpies com de tercers, en els nostres webs i aplicacions.

Si rebutgeu la instal·lació de galetes, podreu continuar fent servir els nostres llocs web, tot i que l’ús d’alguns dels serveis podrà ser limitat i, per tant, la vostra experiència al nostre lloc web podria resultar menys satisfactòria.

9. Galetes de llocs web de tercers

La Diputació de Tarragona està present en diverses plataformes web de tercers, majoritàriament xarxes socials, i, en alguns casos, la Diputació de Tarragona insereix contingut provinent d’aquestes en el propi lloc web. En ambdós casos, és possible que aquestes plataformes de tercers disposin de galetes pròpies. La Diputació de Tarragona no té control sobre aquestes galetes i, per aquest motiu, recomana als usuaris revisar la política de seguretat de cada una d’aquestes plataformes.

En el cas que algun usuari de la Diputació de Tarragona vulgui compartir algun dels continguts del nostre lloc web mitjançant alguna xarxa social externa, ha de tenir present que aquesta última podria utilitzar també alguna galeta en el moment del registre. En aquest cas, la Diputació de Tarragona tampoc té cap control sobre aquestes galetes.