BOPT

Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

El Butlletí Oficial de la Província és un instrument d'informació pública que té la missió de fer transparent la gestió de les diferents administracions als ciutadans i permetre la seva participació. L'e-BOPT és l'edició electrònica del BOP tradicional, que, aprofitant les noves tecnologies, afegeix una gran varietat de serveis que faciliten, de manera gratuïta, l'accés a la informació a tots els usuaris. Entre d’altres, cal destacar l’e-sumari , que afegeix al sumari tradicional la relació de les insercions amb el seu corresponent resum i amb accés directe al seu contingut, el cercador guiat d'insercions i una taula de convocatòries de llocs de treball publicades en aquest butlletí.

bop

L'accés a l'e-BOPT és universal i gratuït i permet conèixer ràpidament i amb facilitat les insercions publicades des del mateix dia de la seva publicació, amb la possibilitat de reproduir-les en el seu suport tradicional.

L'edició de l'e-BOPT és diària, de dilluns a divendres, exceptuant-ne els festius intersetmanals. L'e-BOPT facilita el contingut del butlletí a primera hora del matí.

Les insercions es publiquen indistintament en català o en castellà, ja que són una transcripció literal del text que ens fan arribar les diferents administracions i organismes.

 

Accedeix al Butlletí Oficial de la Província

Cercador de diaris oficials

buscar

Vols saber què es publica als diaris oficials de Catalunya? El CIDO és una eina que et permetrà fer cerques filtrades per municipi i per àmbits d'interès.

CIDO

L'eina per accedir a la informació publicada en diaris oficials