Treballar i Emprendre

Molta feina per fer

La Diputació fomenta l'emprenedoria i els plans d'ocupació en col·laboració amb ajuntaments i consells comarcals. També és generadora directa d'ocupació a través de processos de selecció per formar part de la plantilla de la Diputació.

Treballar a la Diputació

worker

Per poder treballar a la Diputació de Tarragona és necessari superar un procés de selecció (borsa de treball, pla d'ocupació o concurs oposició derivat de l'oferta pública d'ocupació).

La relació jurídica amb la Diputació pot ser de funcionari de carrera, personal laboral fix, funcionarí interí o personal laboral temporal.

Vols treballar a la Diputació?

Els processos selectius, les bases, els requisits i tot el que necessites saber per formar part de l'equip de la Diputació.

Donem suport a les persones emprenedores

empren dipta

Donem suport a les bones idees. Proporcionem formació, contactes, recursos i acompanyament a les persones amb esperit emprenedor perquè puguin desenvolupar negocis i fer-los créixer.

EmprènDipta

Tens una idea de negoci? Informa't de tots els recursos que el programa EmprènDipta posa al teu abast per fer-la possible.

Impulsem l'ocupació

empren

La Diputació de Tarragona ofereix eines i recursos per al foment de l'ocupació, pensats perquè les persones desocupades adquireixin noves capacitats per accedir al món laboral.

Consulta els plans d'ocupació

Consulta la llista completa de plans d'ocupació, una iniciativa amb la qual sortim tots guanyant.

Promovem la inserció laboral

treball

En col·laboració amb altres entitats del territori, la Diputació de Tarragona du a terme accions de formació ocupacional dirigides a persones desocupades o demandants de millora d’ocupació dels diferents col·lectius vulnerables.

Programes de formació ocupacional

Compromís amb l'Agenda 2030

La Diputació de Tarragona forma part de l'Acord Nacional per a l'Agenda 2030

En l'àmbit concret de l'ocupació i l'emprenedoria, la nostra acció s'encamina a satisfer els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) següents:

5  8   ods10  ods16  ods17