Projectes transversals

Jornada: Pobles vius i actius: relleu generacional al sector agrari. Nous models i bones practiques

  • Agenda cultural
  • Què: Jornada: Pobles vius i actius: relleu generacional al sector agrari. Nous models i bones practiques
  • On: Castell de Falset
  • Quan: 19 octubre 2022
  • Hora: De 10:00 h a 16:30 h
  • Publicat26/09/2022

L'operació Coordinació del PECT Pobles Vius i Actius, liderat des de la Diputació de Tarragona, organitza la Jornada tècnica "Pobles Vius i Actius: relleu generacional al sector agrari. Nous models i bones pràctiques", que tindrà lloc el proper 19 de d'octubre de 10:00 a 16:30 hores a Falset.

La jornada vol donar a conèixer nous models i experiències d’èxit impulsades des de diferents territoris amb l'objectiu de promoure i facilitar el relleu agrari, alhora que té la voluntat de crear un espai per afavorir les sinergies entre els agents del territori per enfortir la xarxa i explorar espais de cooperació per construir conjuntament un futur amb pagesia. L'esdeveniment està dirigit principalment a personal tècnic d’entitats públiques i privades que treballin en l’àmbit de la dinamització agrària, l’emprenedoria i l’ocupació, la promoció econòmica i el desenvolupament local, a professionals del sector agrari i al públic general interessat en la temàtica. 

 
La sessió també es podrà seguir de forma virtual a través del canal de Youtube de la Diputació de Tarragona. En acabar la jornada, hi haurà un espai de trobada per poder intercanviar impressions sobre la sessió i fer xarxa entre les persones assistents.
 

Podreu trobar tota la informació de la jornada aquí.

Banner de la jornada