Cultura

Nit dels Museus 2022

  • Agenda cultural
  • Què: Nit dels Museus 2022
  • On: Museu d'Art Modern de la Diputació
  • Quan: 14 maig 2022
  • Hora: De 18:00 h a 01:00 h
  • Publicat10/05/2022
El Museu d'Art Modern de la Diputació (MAMT) s'uneix a la celebració de la Nit dels Museus. Un any més, el MAMT formarà part de la Constel·lació Museu, un itinerari pels diferents museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona que preparen diverses activitats. Per participar d'aquesta ruta guiada cal accedir al web www.mnat.cat/activitats/ i reservar l’entrada que es realitzarà amb un guia a peu i amb el trenet turístic. També és pot fer la ruta de forma autònoma, sol·licitant els materials a la recepció de cada museu.
 
Per aquesta jornada, el MAMT proposa el següents activitats:
 
De 18 a 00.30h
Es podrà accedir al MAMT per visitar les exposicions temporals Àlbum Tosquelles. Un assaig visual a cura de Carles Guerra i Lluc Queralt. Espais d'introspecció
 
A partir de les 21.00h
Tallers familiars La llum interior: Fem retrats i foto collage! dissenyats per la fotògrafa Mon Casas, al voltant de l'exposició Lluc Queralt. Espais d'introspecció.
 

23.30h

Intervenció multidisciplinar reMir@r
Elduet d'Art Sonor Jewel Bell, en col·laboració amb el turntablist D.J. Ferèstec, proposen un concert-diàleg al voltant del Tapís de Tarragona de Joan Miró, mentre que l'artista digital Patri Aragón projectarà una peça viva d'Art Generatiu, que reaccionarà a temps real als inputs sonors del trio i que està plàsticament basada en els elements que apareixen en el primer sobreteixim del pintor.

 

 
nit museus
nit museus