Cultura

Més ajuts per a activitats esportives organitzades a la demarcació

La Diputació de Tarragona impulsa 125 propostes de caire esportiu amb un total de 930.000 euros
  • Publicat15/11/2023

 

La Diputació de Tarragona col·labora amb les entitats esportives per impulsar activitats singulars al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquest 2023 els ajuts per al foment de l’esport arriben als 930.000 euros, (gairebé el doble que l’any anterior) un import que es destinarà a la realització de 125 activitats singulars que aposten per un ampli ventall de modalitats i disciplines: des del tennis o el futbol fins al judo, el twirling, l’Slalom o la Boccia (les dues últimes adreçades exclusivament a persones amb discapacitat usuàries de cadira de rodes).

El Trofeu d’esport adaptat Terres de l’Ebre, organitzat pel Club Esportiu Slalom i Boccia Terres de l’Ebre (Alcanar); la cursa i caminada popular La Banyerenca, impulsada pel Club Esportiu Banyeres del Pendès; el Torneig Woman’s Champions Cup, organitzat pel Club de Futbol de Camarles o l’Hoquei inclusiu, que organitza l’Hoquei Club de Valls. Són només algunes de les 125 propostes que han rebut el suport de la Diputació de Tarragona aquest 2023.

A través d’aquests ajuts, la Diputació de Tarragona vol fomentar la pràctica esportiva arreu de la demarcació i contribuir a apropar l’esport a tots els col·lectius. En aquest sentit, diverses de les propostes que han rebut ajuts s’adrecen al col·lectiu femení, als infants, a la gent gran o a persones amb discapacitat a través d’estades, tallers, tornejos, campionats o trobades, entre altres activitats.

A través d’aquests ajuts, la Diputació de Tarragona vol fomentar la pràctica esportiva arreu de la demarcació
A través d’aquests ajuts, la Diputació de Tarragona vol fomentar la pràctica esportiva arreu de la demarcació