Centres educatius

El Centre d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona estrena web, amb més continguts i accessible des de qualsevol dispositiu

El nou espai web vol ser un punt de trobada amb les famílies, la comunitat educativa i els professionals de l’educació especial, a més d’una eina per apropar el centre a la ciutadania
  • Publicat22/06/2022

El centre d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona està d’estrena, per tancar aquest curs, el centre ha renovat totalment la seva pàgina web: www.dipta.cat/santrafael, dotant-la de més contingut i fent-la accessible des de qualsevol dispositiu.

El canvi suposa una millora en la comunicació del centre amb l’entorn, ja que el nou web permet un contacte més dinàmic amb totes les persones que formen part de la comunitat educativa del centre: alumnat, famílies, equip docent i professionals de l’educació especial.

Més contingut, més accessible

El nou web està estructurat en cinc grans apartats per oferir una amplia informació del centre i del seu funcionament. A l’espai l’Escola hi ha publicat el projecte educatiu, la història del centre, els espais, l’equip humà i informació sobre el consell escolar. Al Què fem, podeu conèixer els cicles formatius, les especialitats així com totes les activitats que duen a terme al llarg del curs escolar.  A l’apartat l’alumnat i les famílies, hi han explicats els diferents projectes que duen a terme, tant l’adreçat a l’alumnat com el que s’organitza pensant en les famílies o en l’escola de pares i mares. A Escola Oberta hi ha informació d’interès per a les famílies, per a l’entorn o per als agents col·laboradors del centre, entre d’altres. I, per últim, també hi ha un apartat dedicat a la Informació pràctica del centre, amb horaris, serveis de menjador o de transport entre d’altres.

 

El nou web del  CEE Sant Rafael ha estat desenvolupat amb recursos propis de la Diputació, amb el gestor de continguts Drupal que permet una actualització àgil i que té molt en compte l’accessibilitat des de qualsevol dispositiu mòbil. El disseny té molt present els valors de l’escola on l’alumnat és el centre i la vocació és formar i acompanyar en el seu desenvolupament personal a infants i joves amb necessitats educatives especials.

Entra-hi:

web sant rafael

Clica sobra la imatge per entrar a la web del CEE Sant Rafael

 

portada web
portada web