El Centre d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona rep el premi IMET d'Educació Josep Vives Ciruana

Pel treball 'Cuinem amb pictos', un recull de receptes adaptades per a alumnat amb necessitats educatives especials
  • Publicat03/12/2021

El Centre d'Educació Especial (CEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona ha rebut aquest dijous el premi d'Educació Josep Vives Ciurana 2020-2021 convocat per l'Institut Municipal d'Educació (IMET) de l'Ajuntament de Tarragona. L'acte de lliurament dels premis s'ha celebrat al Teatre Tarragona i ha comptat amb l'assistència del diputat delegat de Centres d'Ensenyament de la Diputació, Carlos Brull i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

En concret, el CEE Sant Rafael ha rebut el primer premi en la categoria d'escoles d'educació especial pel treball 'Cuinem amb pictos', un recull de receptes tradicionals i adaptades per a alumnat, amb necessitats educatives especials amb dificultats de comunicació i llenguatge.

L'Ajuntament de Tarragona, amb col·laboració amb l'empresa REPSOL, convoca els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana per reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa. Aquests guardons s’orienten al reconeixement de les aportacions educatives i socioeducatives dels centres escolars de Tarragona amb l’objectiu de cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat.

A l'acte hi han assistit el diputat delegat de Centres d'Enseyament de la Diputació, Carles Brull, i personal del centre
A l'acte hi han assistit el diputat delegat de Centres d'Enseyament de la Diputació, Carles Brull, i personal del centre
Acte de lliurament dels premis IMET
Acte de lliurament dels premis IMET