Ens locals

Empresa i treball aprova la resolució d’atorgament de la Línia 1 de les subvencions per a actuacions sobre llocs de treball ocupats per persones amb discapacitat i de foment de la seva integració laboral

  • Publicat27/07/2022

El Departament d’Empresa i treball ha publicat la resolució d’atorgament de la línia 1 de les subvencions a centres especials de treball per a actuacions sobre llocs de treball ocupats per persones amb discapacitat i de foment de la integració laboral de persones amb discapacitat contractades en centres especials de treball, que compte amb finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.  

Aquesta línia de subvenció té com a objectiu proporcionar un suport salarial als llocs de treball ocupats per persones amb discapacitat d'un grau igual o superior al 33%, contractades en centres especials de treball. L'actuació subvencionable és el manteniment dels llocs de treball del centre especial de treball sol·licitant que ocupen aquestes persones. 

La convocatòria comptava amb un pressupost de 100.000.000 euros. Les actuacions contribueixen a assolir els resultats definits per l'objectiu específic següent (previst pels fons REACT-UE): donar suport a l'accés al mercat de treball de les persones en situació de vulnerabilitat, l'accés als sistemes socials i les mesures d'inclusió social i erradicació de la pobresa.   

En total, 195 entitats han obtingut subvencions a través d’aquest programa, que beneficiaran fins a 4.768 treballadors i treballadores.   

Per a poder consultar-ho, visiteu l’enllaç següent:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=373704&idens=1

195 entitats han obtingut subvencions a través d’aquest programa
195 entitats han obtingut subvencions a través d’aquest programa