Centres educatius

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació ofereix nous cursos monogràfics a Tortosa

17 formacions especialitzades de l’àmbit artístic, cultural i patrimonial centren l’oferta formativa del centre el tercer trimestre
  • Publicat11/04/2022

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ja disposa d’una nova oferta formativa per a aquest tercer trimestre. En total, 17 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, a la Plaça de Sant Joan, 5.

Experimentar amb el Light Painting, familiaritzar-se amb l’Urban Sketching, aprendre a utilitzar l’Adobe Indesign o fer peces de ceràmica al torn són algunes de les formacions que es podran cursar aquest tercer trimestre a Tortosa. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació externs al centre, com per l’equip docent de la pròpia Escola.

Aquesta programació forma part dels més de 120 cursos que l’Escola per l’Art i la Cultura ofereix arreu de la demarcació a través de les 10 subseus de l’Escola -Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès)-, així com a Valls (Alt Camp), seu estable del centre.

Podeu consultar tota la programació a la nova web de l’Escola per l’Art i la Cultura, www.dipta.cat/eac, des d'on podeu incriure-us directament. Aquest espai web vol ser un punt de referència per a la formació en art i cultura de la demarcació, així com un espai de trobada per a la dinamització i l’emprenedoria artístiques.

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

L'Escola per l'Art i la Cultura

L'Escola per l'Art i la Cultura
L'Escola per l'Art i la Cultura
L'Escola per l'Art i la Cultura
L'Escola per l'Art i la Cultura

Més informació