Impuls social

Finalitza la formació especialitzada sobre videoart, disseny de videojocs i autoocupació que s’ha ofert a La Galera

Forma part del projecte Joves Emprèn Rural, impulsat per la Diputació en col·laboració amb el Consell Comarcal del Montsià
  • Publicat21/06/2022

Aquest dimarts s’ha celebrat la cloenda de la formació especialitzada sobre videoart, disseny de videojocs i autoocupació que s’ha ofert a La Galera els darrers mesos. Un total de 7 joves han participat d’aquest curs, en el marc del projecte Joves Emprèn Rural, impulsat per la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració del consells comarcal del Montsià amb l’objectiu d’impulsar l'autoocupació i l'emprenedoria en l'àmbit rural.

La diputada d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Carme Ferrer, i la consellera de Joventut i Polítiques d’Igualtat i LGTBI del Montsià, Sònia Tomàs, han participat a l’acte, durant el qual s’han donat els diplomes a tots els participants. La diputada Carme Ferrer ha destacat que aquesta iniciativa pretén dotar d’eines al jovent dels entorns rurals per ajudar-los a desenvolupar-se professionalment i afavorir-ne el repoblament.

En aquest sentit, per a participar-hi calia tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit a l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació i sobretot ser resident a municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre o el Baix Penedès amb menys de 5.000 habitants o que hagin perdut població durant els darrers 10 anys.

Liderat i finançat íntegrament per la Diputació de Tarragona, el projecte Joves Emprèn Rural lluita contra el despoblament rural a la demarcació.

El curs ha tingut lloc al Viver d'Empreses de La Galera
El curs ha tingut lloc al Viver d'Empreses de La Galera