Ens locals

Forès inaugura instal·lacions esportives amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

El vicepresident primer Quim Nin ha inaugurat aquest dissabte el nou equipament, que ha comptat amb un total de 58.782 euros procedents del Pla d'Acció Municipal. La redacció del projecte i la direcció de les obres també han anat a càrrec de la Diputació
  • Publicat16/04/2022

Forès compta des de fa uns mesos amb un nou equipament municipal. Es tracta de la nova zona esportiva Josep Maria Llorach i Corbella, un espai que dinamitzarà la vida esportiva, social i cultural d’aquest municipi de la Conca de Barberà. Les noves instal·lacions han comptat amb una aportació de 58.782 euros procedents del Pla d'Acció Municipal i la redacció del projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec de la Diputació a través de la unitat d’Enginyeria.

El vicepresident primer de la institució, Quim Nin, ha inaugurat l’equipament aquest dissabte al migdia acompanyat de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch; de la delegada del Govern Teresa Pallarès i de l’alcalde de Forès, Julià Josep Plaza. El nom del nou equipament s’ha posat en honor a l’anterior alcalde de Forès, Josep Maria Llorach i Corbella, en reconeixement de la seva trajectòria i dedicació per la millora i el progrés del municipi.

La nova zona esportiva de Forès inclou una pista de pàdel i una pista poliesportiva preparada per a la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol. Així mateix, inclou un terreny de joc apte per a bitlles catalanes i petanca. L’equipament s’ha pavimentat amb sauló i llambordes i s’hi han instal·lat grades i escales. També s’hi han construït les xarxes d’aigua potable i reg, d’aigües pluvials i residuals i d’enllumenat exterior. A més, s’ha dotat de mobiliari urbà i d’equipaments biosaludables. D’altra banda, s’han incorporat seccions de pedra seca en diversos elements arquitectònics de l’entorn de la zona esportiva que contribueixen a una harmonització paisatgística.

En definitiva, es tracta d’un equipament sostenible que incorpora les darreres tecnologies per fomentar l’estalvi energètic. L’acte inaugural s’ha celebrat en el marc del primer torneig de pàdel del municipi i ha comptat amb l’espectacle de circ “Vintage Brothers” a càrrec de Circ Los.

Arribada de les autoritats a la nova zona poliesportiva
Arribada de les autoritats a la nova zona poliesportiva
El vicepresident primer de la Diputació, Quim Nin, inaugura el nou equipament
El vicepresident primer de la Diputació, Quim Nin, inaugura el nou equipament