Treballar i Emprendre

Formació musical especialitzada per afavorir l'ocupació juvenil

La Diputació forma una desena de joves amb el curs 'Dj professional i producció musical' per motivar-los i ajudar-los a inserir-se en el mercat laboral
  • Publicat25/02/2022

Un grup de joves desocupats de la demarcació ha rebut formació especialitzada en creació i producció musical durant prop de 2 mesos. El curs 'Dj professional i producció musical' està impulsat per la Diputació de Tarragona amb l'objectiu de motivar i ajudar les persones participants en la seva inserció laboral dins del sector cultural i de l'oci.

El curs ha finalitzat aquest divendres amb un acte de cloenda al Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus que ha comptat amb la participació de la diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Carme Ferrer. A l'acte de cloenda també hi ha assistit el DJ André Vicenzzo, qui ha impartit la formació conjuntament amb d'altres professionals de Plàstic Acadèmies. A més, després del lliurament de diplomes, part de l'alumnat ha fet una petita demostració del seu talent i d'allò après amb una sessió de música.

El curs DJ professional i producció musical ha tingut per objectiu que els joves participants puguin adquirir els coneixements tècnics de les eines que pot fer servir un DJ o un productor musical i que posin en pràctica les tècniques de mescla i d'organizació d'una sessió de DJ. En aquesta primera edició del curs s'hi han format una desena de joves de tota la demarcació d'entre 18 i 29 anys que es trobaven en situació de desocupació laboral. La Diputació de Tarragona preveu oferir-ne una segona edició abans que finalitzi el 2022.

La diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer, ha lliurat els diplomes a l'alumnat
La diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer, ha lliurat els diplomes a l'alumnat