Centres educatius

La Jornada Èxit de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona posa en valor el talent i la creativitat del seu alumnat

El llibre #peramoralart i una exposició que es pot visitar a l’espai Piscina del centre recullen els projectes de final de grau de l’alumnat que s’ha graduat els darrers cursos. El músic i cantautor català Joan Colomo ha conduït l’acte central de la Jornada Èxit.
  • Publicat13/05/2022

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha celebrat aquest dijous la jornada Èxit. L’acte central de la Jornada, que ha reunit tota la comunitat educativa i l’entorn professional que col·labora amb l’escola, ha servit per posar en valor el talent i la creativitat de l’alumnat, i ha estat encapçalat per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

 

Durant l’acte, conduït pel músic i cantautor català Joan Colomo, també s’ha presentat la publicació #peramoralart, que recull els projectes finals de la promoció 2020/21 i, de forma paral·lela, s’han exposat els més de 200 projectes finals corresponents a l’alumnat de les tres últimes promocions dels estudis dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny al centre. L’acte ha servit per celebrar el final de curs i la graduació de les darreres promocions, que no l’havien pogut celebrar a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19.

 

Durant la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha agraït a tota la comunitat educativa i a les empreses i entitats que col·laboren amb l’escola el seu esforç i dedicació i ha felicitat l’alumnat, per la seva dedicació i talent. Així mateix, ha ressaltat l’aposta de la Diputació de Tarragona per la formació de qualitat i s’ha referit a l’escola com “un centre de referència que ha anat creixent i transformant-se i que, encara avui, es troba en procés de millora contínua generant un diàleg proactiu amb el seu entorn social, artístic i professional”.

 

La jornada ha inclòs una taula de debat amb la participació d’antics alumnes, que han compartit la seva experiència professional després de finalitzar els estudis a l’escola amb l’alumnat actual. En aquest sentit, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona ofereix uns estudis amb una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral. De fet, els cicles formatius de grau superior estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu. A més, s'aposta pel treball basat en projectes reals en col·laboració amb empreses i entitats del territori, fet que afavoreix un apropament real de l'alumnat al món laboral.

Portes obertes, el dissabte 14 de maig

El proper dissabte 14 de maig de 10 a 13h l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha preparat una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’oferta formativa entre el potencial alumnat. L’accés serà obert a tothom i preferiblement amb cita prèvia trucant al 977 21 12 53.

 

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. El web www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació de l'oferta formativa.

 

 

La presidenta de la Diputació felicita l'alumnat
La presidenta de la Diputació felicita l'alumnat
#peramoralart
#peramoralart
jornada Exit
jornada Exit