Turisme

El Marketplace turisTIC en família permetrà conèixer propostes innovadores adreçades al turisme familiar

La innovació i la implantació de les TIC en les propostes adreçades al turisme familiar centraran tant l’espai expositiu com el contingut de les ponències que dinamitzaran i dotaran de contingut l’esdeveniment
  • Publicat14/10/2021

Amb l’objectiu d’esdevenir un espai de trobada per a promocionar la innovació i la implantació TIC en activitats adreçades al turisme familiar, el proper 21 d’octubre tindrà lloc el Marketplace turisTIC en família. L’esdeveniment s’organitza des de l’operació Espai de Descoberta del PECT turisTIC en família, gestionada des de la Diputació de Tarragona, i s’adreça a empreses privades i institucions del sector turístic.

El Marketplace turisTIC en família vol posar en valor els diferents productes i solucions innovadores i tecnològiques adreçades als visitants de les destinacions turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre que fan turisme en família. Així, diferents empreses i institucions ja han confirmat la seva participació com a expositors, com el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat, el Clúster de l’equipament de la llar i el contract Cenfim o diverses empreses del sector tecnològic. D’aquesta manera, els assistents podran conèixer noves oportunitats i eines per a desenvolupar els seus negocis, optimitzant els seus recursos.

Durant la jornada tindran lloc diverses ponències on es donaran a conèixer casos d’èxit del sector turístic que serveixin d’inspiració pels assistents. Aniran a càrrec de reconeguts professionals, com Marta Nel·lo, Núria Canals, Xavi Domènech i Munté, Ivan Saura, Enric Ginovart i Jaisel Madrid.

L’esdeveniment vol afavorir l’establiment de noves col·laboracions i aliances estratègiques per contribuir a la dinamització econòmica del sector turístic. Tindrà format híbrid: s’hi pot participar presencialment al Viver d’Empreses de Tortosa entre les 9 i les 13.30h i també es podrà seguir de manera telemàtica. Els interessats a assistir-hi en qualsevol de les dues modalitats poden fer la seva inscripció gratuïta a través de la web www.dipta.cat/marketplaceturistic, on també s’hi anirà actualitzant la informació sobre els expositors i els conferenciants.

 

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

 

El Marketplace turisTIC en família permetrà conèixer propostes innovadores adreçades al turisme familiar
El Marketplace turisTIC en família permetrà conèixer propostes innovadores adreçades al turisme familiar