Treballar i Emprendre

Oberta la convocatòria dels Plans d’Ocupació 2022 de la Diputació de Tarragona, que donaran feina a un total de 63 persones

Plans d’ocupació comarcals, de prevenció d’incendis i de serveis operatius. Les inscripcions a les ofertes de treball ja es poden realitzar a través de la seu electrònica i estan obertes fins al 29 d’agost
  • Publicat03/08/2022

 

Amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, la Diputació de Tarragona impulsa els Plans de Foment de l’Ocupació 2022. Aquest any, a més dels Plans d’Ocupació Comarcals i el Pla de Serveis Operatius, s’aprova una nova proposta: els Plans d’Ocupació en Prevenció d’Incendis Forestals, destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes. Les tres propostes oferiran un total de 63 llocs de treball amb contractes de 6 o 12 mesos. Les inscripcions a les ofertes de feina ja es poden fer a través de la seu electrònica (https://seuelectronica.dipta.cat/) i estaran obertes fins al 29 d'agost.

 

Els Plans d’Ocupació Comarcals, que es realitzen amb la col·laboració dels 10 Consells Comarcals, tenen com a objectiu millorar entorns naturals i urbans arreu de la demarcació, sobretot en municipis petits (de menys de 5.000 habitants), i proporcionaran feina durant 6 mesos a un total de 50 persones. La Diputació ha destinat un total de 713.927,28 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2022.

 

El Pla d’Ocupació de Prevenció d’Incendis Forestals està destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes i té previst actuar en diferents infraestructures de prevenció d’incendis com pistes, vials i zones de discontinuïtat (àrees tallafocs, franges perimetrals). Aquest pla, que la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria ha desenvolupat conjuntament amb  la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació, proporcionarà feina a un total de 10 persones amb contractes de 6 mesos de durada. La institució supramunicipal hi destinarà un total de 135.545, 46 euros.

 

El Pla d’Ocupació de Serveis Operatius té previst fomentar la creació d’ocupació amb la contractació de 3 assistents de serveis per part de la Diputació, per donar suport a les tasques de gestió de magatzems, de trasllat de mobiliari i d’instruments i de suport a esdeveniments corporatius i fires que es gestiona des de l’Àrea de Serveis Interns. Els contractes tindran una durada de 12 mesos i la Diputació hi destinarà un total de 78.803, 85 euros.

 

Podeu consultar tota la informació detallada i els requisits per accedir a cadascun dels plans d’ocupació al web: https://www.dipta.cat/convocatories/plans-ocupacio. Les inscripcions ja es poden fer a través de la seu electrònica ( https://seuelectronica.dipta.cat/ ).

 

Des de l’any 2013, la Diputació de Tarragona aprova i executa els Plans de Foment de l’Ocupació, que consten de 10 plans d’ocupació comarcals, plans d’ocupació corporatius i plans d’ocupació singulars. Fins avui, aquests plans han proporcionat feina a un total de 588 persones.

Imatge dels Plans d'Ocupació Comarcals 2021
Imatge dels Plans d'Ocupació Comarcals 2021