Ens locals

El pont d'accés al barri Gaudí de Reus millorarà la seguretat de vianants i vehicles amb l'ajut de la Diputació

La institució hi aporta més de la meitat de la inversió mitjançant el Pla d'Acció Municipal (PAM)
  • Publicat21/03/2022

El barri Gaudí de Reus millora la connexió amb la resta de la ciutat. Les obres d'accés a aquesta zona mitjançant el pont sota la via del tren s'han iniciat aquest dilluns, gràcies al projecte de condicionament cofinançat per la Diputació, a través del Pla d'Acció Municipal (PAM), i l'Ajuntament de Reus.

El projecte que s'executa millorarà la il·luminació, reduirà sorolls i augmentarà la seguretat de trànsit de vianants i bicicletes per aquest accés. El contracte d'obres té un import de 492.590,50 euros, i el PAM de la Diputació n'aporta més de la meitat: 279.529,14 euros. El contracte fixa un termini de 4 mesos d'execució.

Durant l'inici de les obres, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha destacat que aquesta obra permetrà "millorar les sinergies entre el barri Gaudí i la resta de la ciutat". Segons ha afegit, el projecte "exemplifica la contribució de la Diputació també amb les grans ciutats, per tal de contribuir a dotar-les de serveis i infraestructures que millorin la qualitat de vida de la ciutadania". A la visita a les obres han assistit, a més, l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la diputada delegada del PAM de la Diputació, Marta Blanch; la regidora d'Urbanisme i Mobilitat de Reus, Marina Berasategui, i la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri Gaudí, Mar Escoda.

Un moment de la visita a l'inici de les obres
Un moment de la visita a l'inici de les obres

Més informació