Centres educatius

La presidenta Noemí Llauradó visita a Reus el Centre d'Educació Especial Alba i el Taller Baix Camp

La visita s'emmarca en la commemoració del Dia internacional de les persones amb discapacitat
  • Publicat03/12/2021

Amb motiu de la commemoració del Dia internacional de la discapacitat la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat aquest divendres el Centre d'Educació Especial (CEE) Alba que la Diputació gestiona a Reus. La visita ha comptat també amb la participació del diputat de Centres d'Ensenyament de la institució, Carlos Brull.

 

El CEE Alba presta servei i formació a infants i joves amb necessitats educatives especials al Baix Camp i al Priorat. Durant la visita, Noemí Llauradó i Carlos Brull han destacat el valor i la importància de la tasca que desenvolupa l'Escola Alba, una tasca que comparteix amb els altres centres d'educació especial que gestiona la Diputació a Tarragona a la demarcació: el CEE Sant Rafael a Tarragona i el CEE Sant Jordi a Tortosa.

 

Tots tres centres duen a terme un servei essencial a la demarcació, ja que ofereixen a l'alumnat atenció personalitzada i especialitzada a més dels recursos necessaris per al seu desenvolupament integral.

 

Després de visitar l'Escola Alba, Llauradó i Brull han visitat també a Reus el Centre Ocupacional Canal del Taller Baix Camp, on han conegut de primera mà els projectes que s'hi realitzen. El Taller Baix Camp és una entitat que treballa en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Es va posar en marxa l'any 2008 i des d'aleshores ofereix suport i acompanyament a les persones amb discapacitat a la comarca del Baix Camp a través d'activitats que fomenten la integració social, laboral i personal d'aquest col·lectiu. Per a la realització dels diferents projectes i activitats, el Taller Baix Camp compta amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona.

 

 

 

Actes en motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat

El Centre d'Educació Especial Sant Rafel s'ha sumat aquest divendres a l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Tarragona al Camp de Mart, que ha consistit en la lectura d'un manifest i en la posterior ballada de gegants. El Sant Rafael hi ha participat amb el gegantó Sant Rafael i la colla de gralles i grallers del centre. D'altra banda, el CEE Alba ha participat en una exposició de dibuixos a l'Antic Hospital de Reus organitzada per l'Ajuntament amb motiu del Dia de la discapacitat.

 

 

 

 

 

 

 

Visita a l'Escola Alba de Reus
Visita a l'Escola Alba de Reus
Visita al Taller Baix Camp
Visita al Taller Baix Camp
El CEE Sant Rafael participa als actes que organitza l'Ajuntament de Tarragona
El CEE Sant Rafael participa als actes que organitza l'Ajuntament de Tarragona