Centres educatius

El projecte 'Iguals amb un esport diferent' del CEE Sant Jordi de la Diputació, guardonat a la XV Edició dels Premis Mayor Zaragoza 

L'acte de lliurament dels premis s'ha celebrat aquest dissabte a Tortosa
  • Publicat23/05/2022

El Centre d'Educació Especial Sant Jordi de la Diputació de Tarragona a Jesús (Tortosa) ha estat un dels guardonats de la XV Edició dels Premis Mayor Zaragoza. El vídeo del projecte 'Iguals amb un esport diferent', amb què el centre d’educació especial de la Diputació a Jesús-Tortosa promou la pràctica del rugbi inclusiu entre l’alumnat, el professorat i les famílies s'ha endut el premi en la categoria d''Entitats, Institucionals i Altres'.

L'acte de lliurament dels premis s'ha celebrat aquest dissabte a Tortosa. Han recollit el guardó una representació d'alumnes i de l'equip docent del centre.

El XV Premi Federico Mayor Zaragoza aposta pels drets de les persones i enguany se centra en la igualtat entre dones i homes, després d’anys dedicatal medi ambient i la sostenibilitat. Sota aquesta premissa s’han presentat fins a 81 curtmetratges arribats d’arreu de Catalunya, l’Estat espanyol i també d’Honduras.

 

Foto de família amb alumnes i membres de l'equip docent del centre
Foto de família amb alumnes i membres de l'equip docent del centre