Cultura

Tornen els ‘Dimarts d’Històries’: xerrades en format virtual sobre Art

A partir del 2 de novembre, l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa n’ofereix una nova programació centrada en la història de dones artistes
  • Publicat29/10/2021

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa enceta un nova edició de Dimarts d'Històries, l’espai virtual de xerrades teòriques sobre art i creació en format de podcast il·lustrat. Les xerrades començaran el dimarts 2 de novembre a les 19h i es podran seguir gratuïtament a través del canal de youtube del centre d’educació artística.

El cicle s’ha dedicat al concepte feminista herstory, a través del qual la historiadora de l'art, crítica i comissària Amanda Cuesta farà un recorregut per la vida i obra de cèlebres artistes per explicar les condicions de producció de les dones i els mecanismes d’invisibilització dels seus treballs artístics en relats patriarcals. El dia 2 de novembre es dedicarà a Remedios Varo, el 30 de novembre, a Yoko Ono, i el 21 de desembre se centrarà en la figura de Zalene Muholi.

Els podcasts tindran una durada aproximada de 45 minuts i es podran seguir gratuïtament en aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=bTaB6FonY-c. A més, un cop finalitzi l’emissió, també es podran descarregar per escoltar en qualsevol moment.

Tornen els ‘Dimarts d’Històries’: xerrades en format virtual sobre Art
Tornen els ‘Dimarts d’Històries’: xerrades en format virtual sobre Art