La Diputació

Trasllat de l'oficina d’assistència en matèria de registre de la Diputació a les Terres de l’Ebre

Les deficiències estructurals de l’edifici del Palau Climent, situat al carrer de Montcada de Tortosa, s’han agreujat amb els últims episodis de pluja i han obligat la Diputació a traslladar a altres oficines les persones que fins ara hi treballaven.
  • Publicat18/09/2023

L’edifici del Palau Climent, fins ara seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, situat al carrer de Montcada de Tortosa, presenta dèficits estructurals que s’han vist agreujats amb els últims episodis de pluges. Després de la valoració per part de tècnics de la Diputació, s’ha decidit el trasllat a altres ubicacions i s’ha comunicat als propietaris de l’edifici la decisió de rescindir el contracte de lloguer. L’oficina d’assistència en matèria de registre (OAMR) s’ha traslladat a les oficines de Base-Gestió d’Ingressos, a l’Avinguda de Catalunya 76. Els equips de l’oficina del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre, la unitat del Servei d’Assistència al Municipi i la unitat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria teletreballen fins a trobar una nova ubicació.

Els serveis tècnics de la institució estan estudiant alternatives d’espais a la ciutat de Tortosa per ubicar la seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre de forma permanent.

L’oficina d’assistència en matèria de registre (OAMR) s’ha traslladat a les oficines de Base-Gestió d’Ingressos, a l’Avinguda de Catalunya 76.
L’oficina d’assistència en matèria de registre (OAMR) s’ha traslladat a les oficines de Base-Gestió d’Ingressos, a l’Avinguda de Catalunya 76.