Ens locals

El Vendrell estrena nova pista municipal d'atletisme, amb l'ajut de la Diputació de Tarragona

La vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona, Marta Ventura, ha participat a l'acte inaugural
  • Publicat18/09/2023

El Vendrell ha estrenat aquest cap de setmana la nova pista municipal d'atletisme, Joaquín Seijo. El nou equipament dona resposta a les necessitats esportives tant dels clubs d’atletisme com de la ciutadania en general. La nova pista té vuit carrils amb un paviment d’última generació, dos més dels que tenia. Inclou també un doble carril de salt de longitud i doble carril de perxa, així com zones de llançament de pes, i està homologada per acollir competicions oficials. La Diputació de Tarragona ha col·laborat amb la construcció d'aquest projecte amb prop de 700.000€ del Pla d'Acció Municipal de la institució, que han tingut un cost total d'1,5 M€.

La vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona, Marta Ventura, ha participat en l'acte inaugural que s'ha celebrat aquest divendres, acompanyada de l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. L'acte ha comptat també amb la participació del diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Sans; la presidenta de la Federació Catalana d’atletisme, Mercè Rosich; el president dels Consells Esportius de Catalunya i del Baix Penedès, Jaume Domingo; el regidor d’Instal·lacions esportives, Àlex Barrera; la regidora d’Entitats esportives, Mariona Figueras, i la família de Joaquín Seijo.

Durant la seva intervenció, la vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona, Marta Ventura, ha posat de manifest que "el Pla d'Acció Municipal s’ha convertit en una eina imprescindible per a la gestió dels municipis al llarg dels anys i un impuls per a noves inversions al Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès".

La vicepresidenta Marta Ventura ha descobert la placa commemorativa
La vicepresidenta Marta Ventura ha descobert la placa commemorativa

Més informació