Ens locals

Vinyols i els Arcs estrena el remodelat Casal, que ha comptat amb l’ajut de la Diputació de Tarragona

La presidenta de la institució, Noemí Llauradó, inaugura el renovat equipament municipal, que fa més de 30 anys permet els seus veïns i veïnes gaudir d’activitats socials i culturals
  • Publicat20/11/2021

Vinyols i els Arcs ha estrenat aquest divendres el seu Casal Municipal, que compta amb una renovada planta baixa, soterrani i cobertes. Des de la Diputació de Tarragona s’ha redactat el projecte de l’adequació d’aquest equipament, aportant-hi també suport econòmic a través del Pla d’Acció Municipal (PAM). Amb aquest pla la Diputació dona suport als ajuntaments de la demarcació per a dotar els municipis de petits equipaments i serveis públics sostenibles i de qualitat.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat les obres realitzades al Casal Municipal de Vinyols i els Arcs, acompanyada de l’alcalde del municipi, Arnau Guasch, altres membres del consistori i dels diputats Juanjo Garcia i Camí Mendoza. Durant la seva intervenció, Noemí Llauradó ha destacat que la inauguració d’aquesta obra “ha de representar un pas endavant en la qualitat de vida dels vinyolencs i vinyolenques. Millora la comoditat i el servei a totes les persones usuàries, ja que a partir d’ara disposareu d’espais més amplis per dur-hi a terme les activitats de caire social i cultural”.

El projecte executiu que ha guiat les obres realitzades al Casal Municipal s’ha redactat des de la Diputació, amb un pressupost de 977.591,04 euros, dels quals la institució n’ha subvencionat 259.869,41 a través del Pla d’Acció Municipal. S’ha reformat la planta baixa, el soterrani i les cobertes de l’edifici destinat a sala multifuncional, adequant-ne els espais i la distribució, millorant l’acústica de la sala i reparant-ne el conjunt de cobertes.

Inauguració del Casal Municipal de Vinyols i els Arcs
Inauguració del Casal Municipal de Vinyols i els Arcs