La Diputació

La Diputació treballa per restablir la normalitat a les carreteres de la seva xarxa viària afectades pel temporal

La presidenta de la institució visita, juntament amb el president de la Generalitat i amb altres representants públics, els municipis de les Terres de l'Ebre que han patit desperfectes
  • Publicat22/01/2020

Els equips de Carreteres de la Diputació de Tarragona treballen des d'ahir dimarts per restablir la normalitat a les diferents vies de la seva xarxa viària que han patit les conseqüències del temporal Glòria, en especial en alguns trams de les Terres de l'Ebre. Algunes s'han tallat temporalment al trànsit, com la TV-3401 de l'Ampolla a Deltebre (per aigua a la calçada), la T-301 entre Tivenys i Benifallet (esllavissada), la TV-3301 entre Prat de Comte i Bot (per arbres a la via), o la TV-2005 a Aiguamúrcia (per aigua a la calçada). Altres no s'han tallat però mantenen restriccions de trànsit. (Podeu consultar l'actualització de totes les incidències a les carreteres de la Diputació en aquest enllaç: http://www.dipta.cat/ca/incidencies).

D'altra banda, la Diputació ha suspès les classes d'avui dimecres als tres centres d'ensenyament de la seva titularitat a les Terres de l'Ebre: l'Escola d'Educació Especial, a Jesús-Tortosa; l'Escola d'Art, a Tortosa, i l'Escola i Conservatori de Música, també a Tortosa. Tots tres són centres on es desplaça alumnat des de diferents municipis ebrencs.

Paral·lelament als diferents treballs que duu a terme la Diputació a les Terres de l'Ebre, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, s'hi ha desplaçat aquest matí per participar a la reunió de treball que s'ha celebrat a l'Ampolla, amb el president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà; els alcaldes de l'Ampolla, Francesc Arasa; de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; el delegat territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i altres representants d'administracions públiques i de les forces d'emergències i de seguretat. Tot seguit, han conegut sobre el terreny els desperfectes en una visita al passeig de l'Ampolla. També s'han desplaçat a Deltebre per visitar-ne altres zones afectades pel temporal, juntament amb l'alcalde, Lluís Soler, i representants de les comunitats de regants i dels arrossaires. La visita continua a altres municipis de les Terres de l'Ebre.

La Diputació treballa per restablir la normalitat a les carreteres de la seva xarxa viària afectades pel temporal
La Diputació treballa per restablir la normalitat a les carreteres de la seva xarxa viària afectades pel temporal