Treballar i Emprendre

Primera ‘hackató’ de la Diputació, una jornada d’innovació i resolució de reptes reals per a joves

  • Agenda cultural
  • Què: Primera ‘hackató’ de la Diputació, una jornada d’innovació i resolució de reptes reals per a joves
  • On: Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina. Reus
  • Quan: 26 abril 2024
  • Hora: De 09:30 h a 20:00 h
  • Publicat25/03/2024

La Diputació de Tarragona organitza la seva primera hackató, una jornada d’innovació en què un centenar de participants, persones joves d’entre 16 i 30 anys, hauran d’idear solucions per a reptes reals plantejats per empreses de la demarcació. HackDipta compta amb el suport de Youz Talent.

Durant la jornada, les persones participants hauran d’innovar per resoldre problemàtiques reals plantejades per empreses i entitats del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tractarà de reptes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El treball serà per equips multidisciplinaris que els permetin desenvolupar solucions creatives i els millors projectes optaran a premis per fomentar-ne el seguiment i l’expansió.

L’objectiu de la jornada és potenciar el talent jove de la demarcació i empoderar els participants per impulsar-los al món laboral i capacitar-los en competències transversals. Entre d’altres, es treballarà la resolució de problemes, el treball en equip i la comunicació. A més, HackDipta també serà una oportunitat per establir connexions i fer contactes entre professionals del sector i els joves participants.

Aquesta activitat està dissenyada per a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin estudiant, cerquin feina o acabin d’iniciar la seva carrera professional i que, preferentment, resideixin a la demarcació de Tarragona. Per a inscripcions i més informació: www.dipta.cat/empren.

 

Imatge de la primera Hackató de la Diputació
Imatge de la primera Hackató de la Diputació