La Diputació

Auditori Diputació

A la demarcació de Tarragona hi trobem un espai emblemàtic per a la programació musical, d'arts escèniques i d'activitats culturals en general.

L'any 1975 es va recondicionar la que en aquell moment era la sala d'actes de l'edifici de la Caixa d'Estalvis Provincial, el que avui coneixem com l'Auditori de la Diputació. El 18 de març de 1976 es va inaugurar l'edifici que, trenta-set anys més tard, l'any 2013, passaria a ser gestionat des de la Diputació de Tarragona mitjançant la Unitat de Programes Culturals del Servei de Cultura, dins l'Àrea del Servei d'Assistència al Ciutadà.

L'Auditori de la Diputació de Tarragona, d'acord amb les característiques que determina el PECCAT (Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya 2010-2020), és un equipament destinat a acollir de manera preferent o habitual activitats escèniques i musicals. En aquest sentit, ha de servir per donar solució a la necessitat de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de disposar d'un espai de gran format i amb bones condicions acústiques per al seu ús com a sala de concerts i formació dels alumnes.

L'Auditori Diputació és un equipament cultural bàsic de servei permanent a la ciutadania.

 

 

 

 

L'Auditori acull activitats d’exhibició i audició, professionals i amateurs, així com activitats de creació, producció, formació i dinamització comunitària.

L’espai compta amb un amfiteatre preparat per acollir un aforament total de 325 persones i un escenari contemporani obert de 16 m d’ample al davant i de 12 m al darrere, 5,25 m de fons i amb un prosceni de 2 m de fletxa i una alçària de 4,9 m. L’Auditori ofereix una gran infraestructura d’escenografia, amb bateries d’il·luminació i una llotja de mesclament per al control operatiu en viu a la darrera fila, amb la possibilitat de controlar àudio, vídeo i llums i de fer tasques de traducció simultània, enregistrament digital i projecció de vídeos.

Contacte

 

AUDITORI DIPUTACIÓ

 

 

 

L'Auditori

Adreça: C. de Pere Martell, 2

43001 Tarragona

Telèfon: 977 296 685

A/e: cultura@dipta.cat

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats