La Diputació

Edifici Síntesi

Antiga seu de Caixa Tarragona, és l'edifici de serveis als ens locals de la Diputació de Tarragona.

Al centre neuràlgic de la ciutat de Tarragona, entre els carrers de Pere Martell i d'Higini Anglès, la Diputació de Tarragona hi té, des del 2012, l'Edifici Síntesi, de servei als ens locals.

L'edifici disposa d'un auditori que és un punt de referència en la programació de música, arts escèniques i activitats culturals en general a Tarragona.

 

 

 

 

El Ple de la Diputació de Tarragona va aprovar per unanimitat, en el Ple de novembre del 2012, l’adquisició d’un edifici situat entre els carrers de Pere Martell i d'Higini Anglès de Tarragona, propietat de Catalunya Bank (seu central de l’antiga Caixa Tarragona), per destinar-lo a seu corporativa de BASE - Gestió d’Ingressos, així com a dependències de diversos serveis de suport als ens locals de la demarcació.

La concentració dels serveis per als ens locals a l'edifici permet optimitzar els recursos i millorar el servei al món local i ciutadà.

 

 

 

 

L'adquisició d'aquest immoble va permetre la racionalització dels espais de treball de la institució, reduint de dotze a dos els àmbits de treball: el Palau de la Diputació i l’Edifici Síntesi, on es van poder reubicar els serveis de BASE - Gestió d'Ingressos, el Servei d'Assistència Municipal (SAM) i el Servei d'Assistència al Territori - Carreteres.

Contacte

 

EDIFICI SÍNTESI

 

 

 

Edifici Síntesi

Adreça: C. de Pere Martell, 2

43001 Tarragona

Telèfon: 977 258 601

Galeria d'imatges