Cultura

Refugiats, l'Odissea cap a Europa

A través de l'objectiu, Sergi Càmara mostra en aquesta exposició la perillosa i llarga ruta que fan els refugiats per arribar fins a Europa

L'exposició Refugiats, L'Odissea cap a Europa, mostra la ruta fins a Europa de refugiats de procedència molt diversa a la recerca d'una nova vida lluny de la guerra. Amb les imatges visualitzem gran part del camí que han recorregut milers de refugiats que fugen amb determinació de la barbàrie i el caos, patint tota mena de riscos. Aquesta exposició itinerant és una iniciativa del Comitè per a l'Acollida de Persones Refugiades, amb la col·laboració del Palau Robert, per sensibilitzar l'opinió pública sobre el tema dels refugiats, coincidint amb la conjuntura actual en què arriben a Catalunya un contingent de persones refugiades. El Comitè per a l'Acollida de Persones Refugiades, creat pel Govern de Catalunya per facilitar l'acollida dels refugiats, està format per actors públics i privats que treballen en aquest àmbit. 

DOCUMENTS TÈCNICS 

 

 

Demana-la al teu municipi

Tots els ajuntaments i organismes autònoms que en depenen poden sol·licitar les exposicions itinerants de la Diputació. Descarregueu el document i presenteu-lo al Registre General.