Cultura

XVII Mostra fotogràfica del Carnaval de Reus restrospectiva 2003-2022

de la Germandat dels Set Pecats Capitals

L’any 2003 es va crear la Germandat dels Set Pecats Capitals, i des de llavors un dels objectius de l'associació ha estat, a més de la implicació i la participació activa en el Carnestoltes, documentar la festa des de totes les perspectives possibles, especialment des de la visió fotogràfica.

Com a resultat d’aquesta tasca, hem creat un petit arxiu fotogràfic, amb el qual, en aquesta exposició, us volem oferir un breu testimoniatge del que ha estat el Carnaval de Reus els darrers vint anys.

Imatge rere imatge, podreu anar recordant allò que ha esdevingut la festa dels poca-soltes i, dins del conjunt, hi podreu veure tres tipologies d’imatges. Per un costat, hi ha un important nombre de fotografies d’actes ben consolidats en la programació carnavalesca; en canvi, n’hi ha que en testimonien d’altres que, malauradament, ja han desaparegut i dels quals, de ben segur, guardeu un bon record. I, finalment, podreu constatar com s’han anat incorporant alguns elements que, malgrat ser novells, han sabut fer-se un lloc dins de la festa i que, avui dia, ja podem dir que s’han convertit en tradició.

Es tracta, doncs, d’un conjunt de fotografies que testimonien la trajectòria de la festa al llarg dels primers anys del segle XXI, de la qual encara queda molt a dir.

Feu un tomb per la mostra, i gaudiu dels records!

 

No te la perdis

L'exposició es podrà visitar al Palau Bofarull del 15 al 25 de febrer de 2023.

 

Horari: dimarts a dissabte, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. Festius tancat

 

Galeria d'imatges