Vés al contingut

Projectes amb empreses

Empreses i alumnat comparteixen una experiència de formació en el terreny pràctic, a partir d'un encàrrec professional real
valira

L'entorn laboral facilita a l'alumnat la possibilitat de formar part d'una col·laboració en el terreny pràctic, a través dels projectes encarregats per empreses i entitats del territori. Es tracta d'una manera enriquidora d'aprendre a aplicar tot allò què s'explica a les aules, d'acostar-se en primera persona a un encàrrec professional real i de fer-hi front de forma autònoma.

Valira

Els alumnes del cicle de Gràfica Publicitària  van  poder desenvolupar un projecte en col·laboració amb l'empresa Valira i el seu departament de disseny gràfic amb seu a Reus.
L'encàrrec consistia en la vinculació dels projectes integrats de fi de cicle al voltant dels productes que ofereix la marca Valira. Els alumnes podien presentar propostes lliures i aportar una visió creativa d'algun aspecte dels productes o iniciatives de l’empresa.

Valira va voler premiar els millors projectes amb un premi econòmic de 750 euros als tres treballs guanyadors i va fer-ho efectiu amb la presència del director general de Valira, Eric Didier.

Els alumnes guardonats van ser Marina Valero pel seu projecte Espai Valira on proposa un espai-botiga per mostrar i provar els productes de l’empresa, Pilar Borrellas amb el projecte Every one’s amb una línia de productes i recursos especials per cuinar aliments per a persones amb al·lèrgies alimentàries i Arnau Matas que proposava una fundació social de Valira amb el nom de Punt de Sal.