Vés al contingut

Presentació

Compromís amb l'educació de qualitat, la professionalització, el pensament creatiu i l'excel·lència acadèmica

Un centre implicat amb l'ensenyament de qualitat de les arts plàstiques i el disseny

escola-art

L'Escola d’Art i Disseny és un centre educatiu de la Diputació de Tarragona que forma professionals de l'art i del disseny preparats per assumir els reptes del món professional de forma immediata i excel·lent. El centre ofereix un total de set Cicles Formatius de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny, cursos monogràfics de diferents especialitats i un curs de preparació per accedir als estudis, en el marc d’una comunitat educativa activa, un equip docent format per professionals de prestigi i equipaments i recursos de primer nivell.

Es tracta d’una oferta formativa de qualitat oberta a tots aquells que vulguin obtenir una professionalització qualificada, capaç de donar resposta a les exigències del mercat laboral en un entorn global i canviant que reclama una actualització constant i especialitzada del coneixement.

L'equip de l'EADT acompanya amb un tracte pròxim els seus alumnes durant els seus anys de formació al centre i també durant l’etapa d’incorporació al món laboral i en l’inici de les seves trajectòries professionals i artístiques.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona és un referent d’excel·lència en els ensenyaments artístics i la seva activitat diària és fruit d’una visió basada en la promoció i en la divulgació de la cultura artística i del disseny, el reforç de les relacions entre el sector empresarial i l’entorn institucional i l’atenció als canvis i transformacions de la societat. Els nostres valors se centren en l’excel·lència, el treball, l’esperit crític, la curiositat, el coneixement i l’humanisme.

El centre compta amb una llarga trajectòria iniciada a meitats del segle passat. Durant tot aquest temps, l’Escola ha evolucionat i modernitzat els seus ensenyaments, metodologies i recursos per adaptar-se a una societat que també es transforma i que troba en l’art i el disseny, en el coneixement i en la formació, els motors per seguir progressant.