Vés al contingut

Projectes amb entitats

El valor de transformar l'aprenentatge a l'aula en projectes reals, a través de la col·laboració de les entitats

Una manera d'aprendre a aplicar tot el què s'explica a les aules és apostant per a fer projectes i col·laboracions amb empreses i entitats del territori. D'aquesta manera els alumnes poden veure de primer mà com és un encàrrec real i aprenen a fer-li front de forma autònoma.

URV

Els alumnes del cicle de Gràfica Interactiva participen a la Codeathon en col·laboració amb els estudiants d'enginyeria informàtica de la URV. Una trobada on es reuneixen estudiants i professionals de diverses disciplines per treballar en grup de forma intensa durant un cap de setmana. L'objectiu és tirar endavant un projecte i trobar solucions tecnològiques per a col·lectius universitaris.

codeathon

 

Ajuntament de Vila-seca

Al llarg del cap de setmana de Sant Jordi alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i l'Escola d'Art de Reus construeixen diveres escultures efímeres per tot el poble dins la festa Efímera. Art al carrer

La iniciativa pretén apropar l’art a la ciutadania i donar una nova vida a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús.

artax

 

Tarracvs Parade

L'Escola d'Art participa activament en la proposta cultural de difusió dels Jocs Mediterranis, Tarracvs Parade.

Més informació > http://tarracvsparade.cat/​

tarracvs

 

Hibridacions i Contextos

Hibridacions i Contextos és un programa que s'organitza des de AcVic i que té la voluntat d’articular projectes en xarxa entre els centres o espais d’art i escoles o facultats d’art i disseny. Al llarg de l'any, alumnes de Pintura-Arts Aplicades al Mur i de Fotografia de l’EADT han realitzat diverses visites a la companyia de circ Passabaret de Valls, per a poder observar-hi les activitats que s’hi desenvolupen.

Més informació > http://hibridacions.net

hibridacions

SCAN

L’escola d'Art i Disseny de Tarragona participa en diferents actes del festival Internacional de fotografia SCAN Tarragona. Des de l’àrea de fotografia artística s'aposta per un ensenyament on les figures que despunten, tan si són nous talents com si són artistes consolidats, siguin un referent per als alumnes que tot just comencen el seu camí.

Més informació > http://www.scan.cat

scan

 

Museu del Vidre

El departament de Joieria artística participa a VITRUM, la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet amb una exposició de peces que porta per nom Fràgil: joies amb vidre, amb peces creades per alumnes del cicle formatiu.

Més informació > http://www.museudelvidre.cat

museu