Cultura

ReDibuixem la històRia

Amb motiu del 8M Dia Internacional de les Dones, reivindicar la presència femenina al llarg de la història a diferents disciplines humanistes

Aquesta exposició neix amb l’objectiu de reivindicar la presència femenina al llarg de la història a diferents disciplines humanistes com ara l’art, l’escriptura, la fotografia i l’arquitectura. Amb el nom “Redibuixem la història”, l’exposició pretén que revisitem la història de la humanitat en clau femenina, amb la intenció de fer valdre la importància de totes aquelles dones injustament amagades i oblidades per una lectura de la nostra història, moltes vegades, massa patriarcal.

S’estableixen 21 elements expositius corresponents a 20 autores i les seves respectives il·lustracions-homenatge i 1 plafó d’introducció a l’exposició.

La conceptualització de l’exposició, l’elaboració dels continguts, la realització d’il·lustracions, el disseny i la maquetació dels 21 elements expositius han estat realitzades per l'alumnat i l'equip docent de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (EADT).

Documentació relacionada

portada dossier

Clica sobre la imatge per descarregar-te el dossier

 

 

 

Les il·lustracions

No te la perdis