Vés al contingut

Premis Taronja als millors projectes

Els premis tenen una doble vessant: mostrar l’excel·lència dels alumnes de les diferents disciplines impartides al centre i ser un acte festiu que reuneix als alumnes i s’apropa a la ciutadania
premistaronja

Aquests premis són un reconeixement al talent creatiu de l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Els Premis Taronja van néixer el curs 2009-2010, amb la intenció de mostrar d’una manera pública la tasca educativa que es realitzava a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Actualment, el format de l’esdeveniment consta d’una exposició amb una selecció de projectes finals de cada especialitat i un acte de lliurament de premis als millors projectes finals entre tots els seleccionats. Edició rera edició l’acte s’ha anat consolidant i ha esdevingut una cita imprescindible en el calendari de l’EADT.

L’acte de lliurament té lloc durant el quadrimestre del curs escolar i s’ha celebrat ininterrompudament cada curs. Els premis mantenen la seva intenció inicial de mostrar el talent que sorgeix de l’alumnat de l’escola i reunir durant unes hores a alumnes, ex-alumnes, professorat i altres col·lectius vinculats d’alguna manera als ensenyaments d’arts plàstiques i disseny que s’imparteixen al centre.

Cada curs, des dels diferents departaments, se seleccionen tres projectes finals de cada especialitat que destaquen per la seva excel·lència, dels quals un és designat com a Premi Taronja del curs corresponent.

El Premi Taronja reconeix els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre: arts del mur, il·lustració, fotografia, joieria artística i gràfica publicitària. A l'edició del 2017 s'hi sumaran els cicles d'animació i gràfica interactiva, que compten amb la primera promoció d'alumnes graduats al centre.

 

1a-edicio
1a edició

2a-edicio
2a edició

3a-edicio
3a edició

4a-edicio
4a edició

5a-edicio
5a edició

6a-edicio
6a edició

7a-edicio
7a edició

8a-edicio
8a edició