Vés al contingut

Ceràmica

Aquest curs està dirigit a aquelles persones que es volen iniciar en el coneixement i l’aprenentatge de la ceràmica, així com als qui volen ampliar la seva formació
portada

Objectius i dades bàsiques del curs

El curs monogràfic de ceràmica està orientat a proporcionar formació a l’alumnat perquè es desenvolupi, tant en els aspectes artístics, conceptuals i creatius, com en els tècnics. Potencia la llibertat creativa i expressiva individual i proposa despertar la sensibilitat vers el món de l’Art i la ceràmica contemporània. És un taller per aquells que s’inicien en la ceràmica, oferint una programació adaptada al nivell de cada alumne, tant si es vol apropar en el món de la ceràmica per primera vegada com si ja es té una base i el que es vol és aprofundir en alguna tècnica i seguir descobrint l’ampli ventall de possibilitats de la ceràmica.

Es treballarà la ceràmica de baixa 1000ºC i alta temperatura 1250ºC fent un recorregut per les tècniques bàsiques de construcció, xurros, plaques, volums i torn, així com tècniques bàsiques en la decoració.

El taller de ceràmica vol ser un espai obert d’intercanvi d’inquietuds.


Places

16 places.


Preu

314 €


Horari

Inici del curs: 2 d'octubre de 2023 

Finalització del curs: 31 de maig de 2024

Horari de les classes:

  • Dimecres de 16:00 a 19:00 h​​​
  • Divendres de 16:00 a 18:30 h

Preinscripció

Oferta de places disponibles: 30 de juny de 2023.

Calendari de preinscripció: des de les 9:00 h del dia 10 de juliol fins a les 21:00 h del dia 21 de juliol de 2023.

Sol·licitud de preinscripció:

La sol·licitud de preinscripció s'ha de realitzar a través del formulari de preinscripció on-line que trobareu en cada monogràfic a la página web de l’escola.

També es pot venir presencialment a l’escola, demanant cita prèvia, per emplenar el formulari de preinscripció on-line amb l’ajuda del personal de secretaria. ​

El formulari per fer la preinscripció estarà actiu des de les 9:00 h del dia 10 de juliol fins a les 21:00 h del dia 21 de juliol de 2023.

Les preinscripcions quedaran registrades i electrònicament se’ls assignarà plaça per ordre del registre del formulari de preinscripció on-line (dia i hora), fins a l’exhauriment de les places.

Quan les places quedin exhaurides, les preinscripcions sense plaça quedaran inscrites a la llista d’espera i la persona interessada rebrà un missatge informant-lo de que la seva inscripció queda en llista d’espera.

En el cas de places vacants es cobriran per rigorós ordre de registre de les inscripcions realitzades a través del formulari de preinscripció on-line que hagin quedat en la llista d’espera.

Publicació de la llista de persones admeses: 24 de juliol de 2023

Publicació de la llista d'espera: 24 de juliol de 2023


Llista de persones admeses i llista d'espera

Podeu la llista de persones admeses i la llista d'espera en aquest document pdf:

Llistat preinscripció ceràmica.pdf

Calendari de formalització de matrícula amb cita prèvia:

  • Cursos monogràfics: del 5 al 12 de setembre de 2023

Demaneu cita prèvia a la consegeria del centre: 977 21 12 53

La persona que no formalitzi la matrícula el dia i hora de la cita prèvia perdrà la plaça reservada en preinscripció i aquesta s'oferirà per ordre a les persones de la llista d'espera.