Vés al contingut

Gravat

Aquest curs està dirigit a aquelles persones que es volen iniciar en el procés creatiu, mitjançant els coneixement del gravat, els materials i l’aprenentatge de les seves respectives tècniques.
portada

Objectius i dades bàsiques del curs

Per mitjà del coneixement de les eines i materials, i del valor expressiu de les diferents tècniques de gravat i estampació, s'investiguen les seves solucions plàstiques i aplicacions. L’aprenentatge tècnic i la capacitat d’observació permet dur a terme un tiratge i la realització rigorosa d’una estampació. El curs ofereix una aproximació al gravat contemporani i l'estudi de la seva relació envers la pintura i altres camps plàstics convergents. Aquest monogràfic facilita el desenvolupament de tots els conceptes bàsics del gravat; línia, taca dibuix, espai, composició, inversió de la imatge, negatiu i positiu... i coneixements sobre enquadernació.


Places

16 places.


Preu

212 €


Horari

Inici del curs: 2 d'octubre de 2023 

Finalització del curs: 31 de maig de 2024

Horari de les classes:

  • Dimarts de 16:00 a 20:00 h​​​
  • Dijous de 16:00 a 19:00 h

Preinscripció

Oferta de places disponibles: 30 de juny de 2023.

Calendari de preinscripció: des de les 9:00 h del dia 10 de juliol fins a les 21:00 h del dia 21 de juliol de 2023.

Sol·licitud de preinscripció:

La sol·licitud de preinscripció s'ha de realitzar a través del formulari de preinscripció on-line que trobareu en cada monogràfic a la página web de l’escola.

També es pot venir presencialment a l’escola, demanant cita prèvia, per emplenar el formulari de preinscripció on-line amb l’ajuda del personal de secretaria. ​

El formulari per fer la preinscripció estarà actiu des de les 9:00 h del dia 10 de juliol fins a les 21:00 h del dia 21 de juliol de 2023.

Les preinscripcions quedaran registrades i electrònicament se’ls assignarà plaça per ordre del registre del formulari de preinscripció on-line (dia i hora), fins a l’exhauriment de les places.

Quan les places quedin exhaurides, les preinscripcions sense plaça quedaran inscrites a la llista d’espera i la persona interessada rebrà un missatge informant-lo de que la seva inscripció queda en llista d’espera.

En el cas de places vacants es cobriran per rigorós ordre de registre de les inscripcions realitzades a través del formulari de preinscripció on-line que hagin quedat en la llista d’espera.

Publicació de la llista de persones admeses: 24 de juliol de 2023

Publicació de la llista d'espera: 24 de juliol de 2023


Llista de persones admeses i llista d'espera

Podeu la llista de persones admeses i la llista d'espera en aquest document pdf:

Llistat preinscripció gravat.pdf

Calendari de formalització de matrícula amb cita prèvia:

  • Cursos monogràfics: del 5 al 12 de setembre de 2023

Demaneu cita prèvia a la consegeria del centre: 977 21 12 53

La persona que no formalitzi la matrícula el dia i hora de la cita prèvia perdrà la plaça reservada en preinscripció i aquesta s'oferirà per ordre a les persones de la llista d'espera.