Vés al contingut

Tres alumnes d'il·lustració de l'EADTarragona seleccionades al Network Flic

06 setembre 2023
alumnes seleccionades de l'EADTarragona: Mónica Balza, Jiayi Pan, Fionna Vanhout.

El Network FLIC és el programa internacional del FLIC Festival dirigit a escoles d’il·lustració i disseny als seus estudiants i docents, per promoure el talent jove creatiu en la literatura infantil i juvenil. El curs passat hi van participar 11 escoles nacionals i internacionals, entre les quals hi era l'EADTarragona.

El Network FLIC d’il·lustració inclou el Premi Network FLIC, que es va atorgar al mes de juny i la programació exclusiva del Network PASS. L'objectiu és el de detectar a joves il·lustradors amb talent, per fer difusió de la seva obra en espais promoguts per el FLIC Festival a tot el món.

El tema per la 13a edició era «(RE)INTERPRETAR EL MÓN»: La literatura, com la cultura de la qual forma part, llega coneixements, símbols i valors en clau artística que ens permeten viure en societat i bellugar-nos-hi amb confiança. Però, és del tot lícit recrear l’herència rebuda. Entre la tradició i la contemporaneïtat hi ha un camí d’anada i de tornada que transitem constantment a cavall de la (re)interpretació.

En aquesta edició, el repte consistia en il·lustrar un fragment d’una obra literaria sobre un suport especialment escollit per a l’ocasió: una blonda de paper

El jurat va seleccionar d'entre totes les escoles participants, 25 peces entre les que finalment van quedar 6 finalistes amb menció especial, entre les quals les nostres alumnes Mónica Balza, Jiayi Pan, Fionna Vanhout.

Enhorabona noies!

 

obres seleccionades FLIC