Vés al contingut

El 18 de maig celebrem l'Èxit a l'EADTarragona

08 maig 2023
èxit eadtarragona

Joan Reig serà el presentador d'un acte que ens posarà de relleu la creativitat i l'escola, tecnologia i tècniques tradicionals, coneixement i pràctica de l'art i entorn professional. 

El dia 18 de maig tindrà lloc a l'escola la jornada Èxit. Un acte híbrid que serveix per celebrar el final de cursreconèixer la graduació de l'alumnat del curs passat i per agrair a l’entorn empresarial amb què col·labora l’escola.

> Al matí a les 12 hores:
Acte per l'alumnat i personal del centre. Fòrum entre exalumnes i alumnat. Una taula de debat protagonitzada per alumnat de les darreres promocions de les diferents disciplines que s'imparteixen a l'escola i en la qual explicaran la seva experiència professional actual, després del seu pas per l'escola.
Comptarem amb l'experiència de l'Eric Pereira (animació), Blanca Castillo (gràfica publicitària) i Marc Honrubia (fotografia). Tres perfils ben diferents, la Blanca té la seva pròpia empresa de disseny gràfic i web, l'Eric treballa com a director d'art a una empresa de videojocs i el Marc ha continuat amb la seva formació amb estudis de direcció d'art.

> A la tarda a les 19 hores:

Acte obert conduït a càrrec del músic, presentador i comunicador Joan Reig (bateria de 'Els Pets') on esperem comptar amb la participació de l'alumnat actual i de l’última promoció.

Projectarem quatre vídeos que mostren el dia a dia de l'escola a través d'aquests blocs temàtics: la creativitat i l'escola, tecnologia i tècniques tradicionals, coneixement i pràctica de l'art i entorn professional.

Presentarem el segon número de la publicació #peramoralart que recull tots els projectes integrats finals de l'alumnat graduat el passat curs i també una exposició amb una selecció de projectes realitzats per alumnat de l’escola.

A més, farem un acte simbòlic de graduació de l’alumnat de la promoció 2021-2022.

 

Us hi esperem!