Vés al contingut

El projecte de Mireia Martínez preseleccionat com un dels millors del passat curs de totes les escoles que imparteixen CFGS d'art i disseny de Catalunya.

04 maig 2023
PRISMA. projecte de Mireia Martínez Cabré

Han seleccionat el projecte de l'alumna de Gràfica Publicitària, Mireia Martínez Cabré, com un dels millors del passat curs de totes les escoles que imparteixen CFGS d'art i disseny de Catalunya.
Els treballs es projectaran durant la gala Talent Creatiu i Empresa el divendres 5 de maig (10:45 h).
De tots els projectes que es visualitzen durant la gala, només un rebrà un premi com a més destacat, però això no se sabrà fins el final de la gala.
Enllaç de la gala: https://vimeo.com/event/3318998

 

El projecte de la Mireia, PRISMA, consisteix en una plataforma virtual didàctica pensada principalment per a ser visualitzada en dispositius mòbils o tauletes, però també per a ordinadors i enfocada a l’àmbit educatiu i cultural.
Pretén tractar, des d’un punt de vista filosòfic, diversos temes controvertits com l’ús de la tecnologia, la bioètica, la guerra, la salut mental,… i despertar en els joves la curiositat i el dubte.

El primer capítol és un resum breu, visual i interactiu d’alguns apartats del llibre Historia general de las drogas d’Antonio Escohotado.

El contingut es presenta majoritàriament en format gràfic, mostrant la informació de manera més pràctica, amable i atractiva.

Molta sort Mireia!