Vés al contingut

Ihsan

Chaimae Bouzalhad El Ajjali
ihsan

Ihsan és una fleca fusió ubicada a la rambla de Tarragona, que inclou una gran varietat de pans àrabs. Ha desenvolupat una manera de comercialitzar aquest tipus d'aliment adaptant-se a les necessitats del target i fent que sempre consumeixi un aliment saludable i ecològic.

Ihsan [isan], és el nom que simbolitza aquest forn. Aquest terme és provinent de l'àrab i es tradueix com a “la perfecció” o “excel·lència”. A més a més que les arrels i els significats són interessants i s'adapten perfectament a la filosofia d'empresa, aquest nom s'ha escollit per una cosa més simbòlica i important. Ihsan és un substantiu antropònim ja que és el nom de la meva mare, una dona lluitadora, independent i artista.

El naming gira entorn aquesta persona ja que ella va començar a fer pa des de molt jove i amb el temps va anar descobrint i creant les seves pròpies receptes. Cada pa li dedicava el seu temps, cadascú en singular era diferent i tenia una història al darrere. Per a ella, aquest aliment va passar de convertir-se en un motiu de supervivència a una afició.

El fet d'observar com la meva mare feia aquests pans (evitant completament el mètode industrial), em va inspirar a crear aquesta fleca.