Cinema en família hivern 2017

'Cinema en família' torna a l'Auditori Diputació amb sis noves projeccions per apropar el cinema de qualitat als més petits de casa. Obrim les portes a la imaginació dels més petits, amb aventures, màgia, diversió i fantasia a la gran pantalla.

Imatge del Cicle 'Cinema en Família'
Imatge del Cicle 'Cinema en Família'

 

El cicle de 'Cinema en família', organitzat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració d'Anima't Associació Cultural, torna amb una nova programació per omplir les tardes de diumenge d'aquest hivern. Sis projeccions més, que complementen les que ja es van fer a la tardor, que volen apropar el cinema menys comercial a casa nostra i pensat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Per les tardes de diumenge, a les 17.00 h a l'Auditori Diputació, hem programat sis pel·lícules que es podran veure doblades al català, tret del film El Secret de Kells (The Secret of Kells) que es podrà seguir en versió original (anglès) amb subtítols en català. Teniu més infromació en el programa adjunt.

Calendari de projeccions

DIA

PEL·LÍCULA

EDAT RECOMANADA
DURADA

15 de gener

Mark Osborne

A partir de 6 anys

106'

22 de gener

Pierre-Luc Grajon i Pascal Le Nôtre

A partir de 4 anys

52'

29 de gener

Tomm Moore, Nora Twomey

A partir de 7 anys

75'

5 de febrer

[6 curtmetratges]

A partir de 4 anys

50'

12 de febrer

Oh Seong-yoon

A partir de 6 anys

90'

19 de febrer

Sandor Jesse i Ute von Münchow-Pohl

A partir de 4 anys

73'

Les entrades es vendran una hora abans de la projecció a l'Auditori Diputació. Tenen un cost de 5€ i per la compra de més d'una entrada us podreu adherir a un descompte de 2 x 1.

Seguidament us detallem la sinopsi cadascuna de les pel·lícules. Podeu descarregar-vos el programa complet en el document adjunt

Clicant a sobre de la imatge en podreu veure el trailer.

.....................................................................................................................................................................................................................

El Petit Príncep (The Little Prince)

Direcció: Mark Osborne
Premis: Millor film d’animació als “Premis César 2015”/ Secció oficial llargmetratges fora de concurs “Festival de Cannes 2015”

Perquè tot surti bé a la prestigiosa Acadèmia Werth, la petita i la seva mare es traslladen a una casa nova. La petita, molt seriosa i madura per la seva edat, planeja estudiar durant les vacances seguint un estricte programa organitzat per la seva mare; però els seus plans són pertorbats per un veí excèntric i generós. Ell li ensenya un món extraordinari on tot és possible. Un món en el qual l’Aviador va topar una vegada amb el misteriós Petit Príncep. Llavors comença l’aventura de la petita dins l’univers del Petit Príncep. I així descobreix novament la seva infància i comprèn que només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls.

El Petit Princep

L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta (L'été de Boniface et l'automne de Pougne)

Direcció: Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre
Premis: “Award for Best TV Special - Annecy International Animated Film Festival 2013”

Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa, i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que se n’empesca alguna. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.

L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta

El Secret de Kells · (The Secret of Kells) - Versió original anglesa amb subtítols en català

Direcció: Tomm Moore, Nora Twomey
Premis: Nominada a millor pel·lícula d’animació als “Oscar 2009”/ Nominada a millor pel·lícula “Premis Annie 2009”/ Premi de l’audiència i nominada a millor pel·lícula “Festival Annency 2009”

El petit Brendan viu a l’abadia del poblat medieval irlandès de Kells, lloc d’on no n’ha sortit mai. L’arribada a l’abadia del pare Aidan de Iona, reconegut il·lustrador, fa que el Brendan superi els seus temors i es decideixi a traspassar els límits del seu poblat per endinsar-se al bosc, on coneix la fada Aisling i viu aventures trepidants. Esperonat per Aidan, el Brendan s’inicia en la il·lustració de manuscrits i descobreix el seu propi talent per dur a terme aquest ofici; però topa amb l’oposició del seu oncle, el Pare Abat, qui considera més prioritària la construcció d’una muralla defensiva que pugui protegir Kells d’un atac dels víkings o “homes del Nord”.

The Secret of Kells

Petits Herois - [6 curtmetratges]

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat amb un punt en comú: tots els seus petits herois protagonistes intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

Els curtmetratges que integren aquesta pel·lícula son:

  • Por de volar (Fear of flying), Conor Finnegan, Irlanda, 2012
  • El cérvol i la conilleta (Nyuszi és Öz), Péter Vácz, Hongria, 2013
  • Grand Prix (Grand Prix), Marc Riba i Anna Solanas, Espanya, 2011
  • El cassó de l'Anatole (La petite casserole), Éric Montchaud, França, 2014
  • Ser o no ser... taronja (Orange ô désespoir), John Banana, França, 2011
  • L'elefant i la bicicleta (Le vélo de l'éléphant), Olesya Schukina, França 2014

EL petits herois

Lifi, una gallina tocada de l’ala · (Madangeul Naon Amtak)

Direcció: Oh Seong-yoon (Corea del Sud)
Premis: “Best Animated Feature Film - Asia Pacific Screen Awards 2011” / Millor llargmetratge d’animació per a nens – “Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2011”

Lifi viu en una granja amb altres gallines que ponen ous en un tancat, però aquesta vida l’avorreix i decideix marxar. Lifi arribarà a la natura on viurà mil i una aventures, coneixerà altres animals i es toparà amb un simpàtic aneguet que no té mare. Basada en un llibre infantil molt popular a l’Àsia, Lifi també s’ha convertit en una de les pel·lícules d’animació més taquilleres al continent. La directora Oh Sung-yoon explica una història sobre la llibertat, l’amistat i l’amor maternal.

Lifi, una gallina tocada de l'ala

Corb Mitjonet· (​Der Kleine Rabe Socke)

Direcció: Sandor Jesse i Ute von Münchow-Pohl (Alemanya)
Premis: Nominació “Best Foreign Animated Feature - Sichuan TV Festival 2013” / Nominació  “Ute von Münchow Pohl - Festival des Deutschen Films”

El petit i atrevit Corb Mitjonet destrueix per accident les provisions que els animals necessiten per passar l'hivern i pretén guanyar una carrera de cotxes per reposar-les amb els diners del premi. Però la tumultuosa cursa a través del bosc està plena de revolts i de sorpreses.

Corb Mitjonet

Galeria d'imatges